Nieuws

NIEUW: Boer'n Truffelboter!

De nieuwe aanwinst in het Boer`n Dip assortiment is nu verkrijgbaar. Met enige trots presenteren wij u de Boer'n Truffelboter! De smeuïg lekkere smaak van de Boer`n beters gecombineerd met de typische geur en smaak van de exclusieve truffel.

De nieuwe Boer'n Truffelboter is bijvoorbeeld heerlijk om de jus van gebakken vlees te verrijken. Dit geeft de jus een heerlijke volle wild smaak. Ook dit product is naast de kleine verpakking ook als grootverpakkingen te koop. Ideaal voor horeca!

20151026_13453520151128_163835

Dickens dag in Druten

Zondag 14 december vond de jaarlijkse Dickensdag in Druten plaats. Een prachtige dag waar vele bezoekers genoten hebben van standjes, proeverijen en het sfeervolle centrum.

 

Boer`n Dip nu ook verkrijgbaar bij de nieuwe landwinkel De Verse Kers in Wehl

Midden in de Wehlse Broeklanden, op de hoger gelegen es aan de rand van Wehl, is het bedrijf De Verse Kers gevestigd. Na al langer met de gedachte gespeeld te hebben om meer eigen producten en streekproducten te gaan verkopen, zijn de eigenaren zomer 2014 gestart met de bouw van een nieuwe Landwinkel. Van daaruit brengen zij  de kennis van en passie voor "het plattelandsleven" op de klanten over.

Ook in deze winkel kunt u de Boer`n Dip producten kopen. Heerlijk om voor uzelf te kopen, maar ook leuk om weg te geven in de cadeaupakketjes die u zelf kunt samenstellen!

Zondag 19 oktober wordt de winkel officieel geopend, maar u kun ook al eerder bij de winkel langs. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op de website en Facebookpagina